Gruusia lambalihahautises on sibulat, kartulit, tomatit, aedube ja baklažaani. Tšanahhi tuleks serveerida samas nõus, milles ta valmistati, ehk otse haudepotis.

Gruusia lambalihahautise jaoks läheb vaja (4le):

  • 500 g lambaliha, näiteks kaelatükk
  • 750 g kartulit
  • 200 g tomatit
  • 300 g baklažaani
  • 200 g rohelisi aedube
  • 1 tk sibulat
  • peterselli
  • maitseks soola ja musta pipart.

Gruusia lambalihahautise valmistamine

Lõika lambaliha väiksemateks tükkideks, umbes 5x5 cm, ning aseta need haudepotti. Lisa hakitud sibul, kooritud ja tükeldatud kartulid, poolitatud tomatid, kuubikuteks lõigatud baklažaanid, tükeldatud aedoakaunad.

Maitsesta peterselli, soola ja pipraga. Lisa u 4 dl jagu vett ning hauta 1,5 - 2 h praeahjus.

 

Retsept pärineb Nami-Nami retseptikogust.

Copyright © 2017 Veiniguru. Kõik õigused on kaitstud.
Joomla! on vaba tarkvara, mis on välja antud GNU/GPL litsentsi alusel
Liitu uudiskirjaga