Itaalia veini kõrvale sobib suurepäraseks suupisteks itaallaste bruchettad. Iseenesest on bruchetta näol tegemist lihtsa suupistega, isegi võileivaga meie mõistes.

Bruschetta valmistamiseks läheb vaja:

  • Ciabatta
  • Küpsed tomatid
  • Äädikapalsam
  • Oliiviõli
  • Maitseks pipart, soola

Bruschetta valmistamine on väga lihtne ja kiire. Kõigepealt lõika ciabatta viiludeks. Mitte liga paksud, samas mitte liiga õhukesed. Pista need 150 kraadi juures 15-20 minutiks ahju, et neile tekiks kerge krõbe koorik.
Seejärel piserda pealt oliiviõliga, lisa tomativiil, kergelt pipart ja soola ning peale äädikapalsamit. Efektne snäkk, kiirelt ja lihtsalt.

Retsept pärineb Veiniguru.ee katsetustest.

Copyright © 2017 Veiniguru. Kõik õigused on kaitstud.
Joomla! on vaba tarkvara, mis on välja antud GNU/GPL litsentsi alusel
Liitu uudiskirjaga